|
|
Lån  


 
Annonce:


Annonce:


Gode råd om kost
Det tager cirka 20 minutter fra maven bliver fuld, til hjernen finder ud af, at du er mæt. Så spis ikke mere end du selv mener, at du har plads til.

Du taber dig ikke ved at sulte dig selv og springe måltiderne over. Når du ikke indtager føde, så daler din forbrænding. Spis derfor regelmæssigt, så din krop hele tiden har noget at arbejde med.

Spis nødder i stedet for slik, når du føler dig lækkersulten. Det er rigtig at nødder indeholder fedt, men slet ikke i samme omfang som slik. Desuden indeholder nødder er lang række sunde ting, som er med til at holde dig krop sund.

Hold dig fra kulhydrater om aftenen. Du bevæger dig mindre i aftentimerne end i løbet af dagen. Derfor er det fornuftigt at undgå kulhydrater i aftentimerne, så de ikke sætter sig som fedt.kostvejledning

Kategorier på sider:

Madbger Fransk lgsuppe Slank V&lig;gtproblemer Gratis kostvejledning Tomatsuppe Efter en slankekur Kold agurkesuppe Slankeopskrifter Kostrd Motionscykler Kostvejledning Gode rd om kost Hvem kan bruge kostvejledning1111 Ml for kostvejledning Terapi Kampagnetilbud Slankeprodukter Online opskrifter Hvorfor kostvejledning1111 Overhold slankekuren i din ferie Bger Hvordan fr man sunde kostvaner1111


 Du er her: Kostvejleder - Netannoncer Kostvejleder - kostvejledning